Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nederlands wetsuitmerk BTTLNS gaat samenwerking aan met triatleet Marten Van Riel
Extra

Nederlands wetsuitmerk BTTLNS gaat samenwerking aan met triatleet Marten Van Riel

De Belgische triatleet Marten Van Riel gaat op weg naar de olympische triatlon in Tokyo en ook daarna in zee, letterlijk zelfs, met BTTLNS, het wetsuitmerk uit Nederland, ook bekend van de Triathlon24 winkel in Brasschaat. Momenteel lijkt het wel alsof alle spotights op Keep It Riel staan. Na zijn twee overwinningen in de Arena Games van Londen Rotterdam behaalde hij ook in eigen land eeuwige roem door tweede te eindigen in de populaire Container Cup. Zijn reactie op die prestatie kon u vandaag nog lezen hier op 3athlon.be. Iets later op de dag kwam dan het nieuws van het partnership tussen BTTLNS en Keep It Riel binnen.

Op 15 mei in Yokohama

De samenwerking tussen Van Riel en BTTLNS duurt minimaal tot en met 2022 en betekent voor de Belgische topatleet dat hij zijn wetsuit, zwemkleding en -accessoires van BTTLNS krijgt. Marten is momenteel duidelijk in vorm en geldt als één van de grote favorieten voor olympisch eremetaal. Normaal zien we Marten op 15 mei aan het werk in de WTC triatlon van Yokohama, al is het nog zeer de vraag of hij daar zijn gloednieuwe BTTLNS wetsuit zal kunnen dragen. In Lissabon op 21 mei tijdens het Mixed Team Relay olympic qualification event is die kans al wat groter.