Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
September wordt volle triatlonmaand, Super League kondigt competitie met 4 races aan en met Belgische atleten
Claire Michel in actie tijdens het eerste SLT-seizoen (foto: Super League Triathlon)
Nieuws

September wordt volle triatlonmaand, Super League kondigt competitie met 4 races aan en met Belgische atleten

Super League Triathlon, de serie ultrakorte en spectaculaire triatlons, komt in 2021 met een competitie van 4 triatlon-wedstrijden, allemaal in september 2021, als de Olympische Spelen er helemaal opzitten en er hopelijk ook voor SLT-triatlons weer volledig groen licht is in deze bizarre corona-tijden. Bij Super League Triathlon gaan ze er alleszins voor, met drie Europese races in Londen, Hamburg en Jersey en de finale van de korte competitiemaand in het exotische Malibu. Ondertussen kreeg onder andere Valerie Barthelemy al bevestiging dat ze mag deelnemen aan de Super League Triathlon Series.

Met Valerie Barthelemy en Jelle Geens

Eerder kwamen Marten Van Riel en Claire Michel al in actie in het Super League Triathlon circuit. Valerie Barthelemy mocht in 2020 al wel een keer aantreden in de Arena Games in Rotterdam, waar ze meteen op het podium finishte, maar in 2021 zien we haar ook aan het werk in september in de outdoor triatlons van Super League. Bij de mannen krijgen we eindelijk ook het debuut van Jelle Geens in de Super Leaue races. Het circuit ziet er als volgt uit:

  • September 5: London, UK
  • September 12: Munich, Germany
  • September 18: Jersey, Channel Islands
  • September 25: Malibu, USA
https://www.instagram.com/p/COfGeVeBh5D/

https://www.instagram.com/p/COfboMzBk7B/