Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
WCUP WAKE-UP SHOT, een kleine knaller van een energy-boost!
Nutrition

WCUP WAKE-UP SHOT, een kleine knaller van een energy-boost!

WCUP nutrition bracht met de WAKE-UP voegde onlangs een gloednieuw product toe aan het assortiment. De Wake up shot is een voedingssupplement met verhoogd cafeïnegehalte onder de vorm van een kant-en-klaar drankje in een flacon van 25 ml met 70 mg cafeïne. Een perfecte boost dus voor wanneer je dat dipje voelt opkomen.

Cafeïne

Cafeïne kan prestaties in de meeste sportdisciplines verbeteren. Het zorgt voor een betere focus, concentratie en alertheid, een kortere reactietijd en een verminderd gevoel van vermoeidheid en pijn. Hierop speelde WCUP met hun gloednieuwe product dan ook volledig op in. Gels met cafeïne hadden ze al langer maar nu kan je jezelf dus ook een Energy-boost toedienen door middel van deze kleine shot.

Verfrissen

WCUP raadt aan om deze shot te gebruiken 30 tot 60 minuten voor je een (zware) inspanning moet leveren. Maar ook wanneer je voelt dat een energiedipje de kop komt opsteken kan deze kleine shot zeer welkom zijn. Wij vinden de keuze voor een kleine drink alvast een goede vernieuwing want het zijn net op die momenten wanneer het wat moeilijker gaat dat je soms geen zin meer hebt in die kleverig brij (gelletje) die je al de hele wedstrijd naar binnenspeelt. De WAKE-UP shot daarentegen speel je in 1-2-3 naar binnen en is daarnaast nog eens zeer verfrissend en lekker van smaak.

Webshop

Op de webshop van WCUP nutrition kan je kiezen om de WAKE-UP shot te kopen in een handige doos van 20 stuks of gewoon een enkele shot. Voor €40 haal je de doos van 20 WAKE-UP shots in huis, voor een enkele flacon betaal je €2,15.

WIN dankzij Bart Aernouts

Om de lancering van het nieuwe product te vieren alsook de overwinning die Bart Aernouts onlangs in Florida behaalde sloegen Bart en WCUP de handen in elkaar. Dit weekend maak je dan ook kans om een WCUP pakket te winnen. Hou dus zeker de instagram profielen van Bart Aernouts en WCUP nutrition in gaten en wie weet ben jij een van de gelukkigen!