Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
TrisportMnK organiseert uitverkochte zwemloop aan het Aquadroom in Maaseik
Multisports

TrisportMnK organiseert uitverkochte zwemloop aan het Aquadroom in Maaseik

TrisportMnK, de triatlonclub uit Maaseik en Kinrooi, heeft groen licht gekregen om op zaterdag 15 mei de zwemloop aan het Aquadroom in Maaseik te organiseren. Ook hier wordt het een recreatief evenement, met een strak corona-protocol, maar het biedt dus toch al wat sportief perspectief voor de atleten. Wie nog niet ingeschreven was, is er helaas aan voor de moeite. De zwemloop is volledig uitverkocht, met ruim 180 triatleten in de verschillende reeksen.

“We zijn blij dat we de atleten toch een wedstrijdervaring kunnen bieden,” vertelt Erik Vanhove van TrisportMnK. “De atleten hebben er duidelijk zin in, want er hebben heel wat mooie namen ingeschreven. Van de 70 deelnemers in de open reeks hebben 12 triatleten aangegeven dat ze sneller dan 6 minuten zwemmen op de 500 meter. Ik verwacht dan ook een mooie zwemloop,” aldus Erik. Vanaf 13 u. starten de kids- en jeugd-zwemlopen. Vanaf 15 u. begint de open reeks met 500 meter zwemmen en 4.000 meter lopen.

Meer informatie vind je op de website van TrisportMnK. Zaterdag brengen we een sfeer-reportage van de zwemloop op 3athlon.be.