Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Volg de Boerekreek-triatlon live op de 3athlon.be Facebook-pagina
Nieuws

Volg de Boerekreek-triatlon live op de 3athlon.be Facebook-pagina

Het Belgische 2021 triatlonseizoen is zondag eindelijk van start gegaan met de T3 Team Triathlon Series in de Boerekreektriatlon in Sint-Laureins. Thuisploeg SMO-Scott en federatie Triatlon Vlaanderen slaagden er in om onder prof-protocol de wedstrijd toch door te laten gaan. De zon en vooral de wind is van de partij en de triatleten hebben er zin in. En ook in de tweede divisie zijn er een aantal toppers actief. Je kan het allemaal live volgen met korte video’s op de Facebookpagina van 3athlon.be. Om 12 u. gaan de vrouwen in de eerste divisie van start en opm 13u30 de mannen van de eerste divisie.