Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herbeleef de duatlon van Kortrijk in bijna 500 kleurrijke foto’s
Nicolas en Thibaut De Smet in de duatlon van Kortrijk (foto: 3athlon.be/Filip Lanszweert)
Duathlon

Herbeleef de duatlon van Kortrijk in bijna 500 kleurrijke foto’s

Wij stuurden zondag onze nieuwste huisfotograaf Filip Lanszweert naar Kortrijk om de allereerste duatlon van het seizoen 2021 voor jullie vast te leggen. En Filip keerde terug met bijna 500 foto’s van zowat alle duatleten die voor het eerst weer in actie kwamen. Was je er niet bij of wil je het nog eens herbeleven? Dan wensen we je veel plezier met deze erg uitgebreide foto-galerij. De meer dan 500 foto’s van de triatlon volgen woensdag overigens, maar omdat beginnen met lopen in plaats van zwemmen nu eenmaal zoveel explosiever is, gunden we het de duatleten om als eersten aan bod te komen 😉

« of 16 »