Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Enorme blunder of gestolen zege? Triatleet juicht te vroeg…
Fun

Enorme blunder of gestolen zege? Triatleet juicht te vroeg…

Te vroeg beginnen juichen in het zicht van de finish kan zware gevolgen hebben, vraag het maar aan Julian Alaphilippe. In het wielrennen hebben we het al vaker gezien, in triatlon blijft het eerder een zeldzaam verschijnsel. En dus ging een video van de finish van de triatlon van Sagunto, in het Spaanse Valencia, viraal. Triatleet Mateo Bustos begint al uitgebreid te vieren, overtuigd dat hij als winnaar onder de aankomstboog zal doorlopen. Maar dat was buiten zijn jonge concurrent German Cister gerekend, die in een ultieme sprint nog voorbij de vierende Bustos ging. Je moet het zien om te geloven. Dus check zeker de virale video hieronder, die al meer dan 100.000 keer bekeken is en ook heel wat hilarische reacties oplevert…

Al zijn er ook heel wat die reageren dat Cister de zege gestolen heeft van Bustos en dat het niet erg fair is om een vierende triatleet alsnog voorbij te spurten. Wat vind jij? Een ongelofelijke blunder van Bustos of een oneerlijke move van Cister?

https://www.instagram.com/p/CQWdZGkKSmL/