Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nog eens 490 kleurrijke foto’s van de kwarttriatlon van Kortrijk – deel 2
Happy finishers in de triatlon van Kortrijk (foto: 3athlon.be/Filip Lanszweert)
Fotos

Nog eens 490 kleurrijke foto’s van de kwarttriatlon van Kortrijk – deel 2

Deze had je nog te goed van ons, het tweede en laatste deel van de uitgebreide foto-collectie van onze nieuwste 3athlon.be huisfotograaf Filip Lanszweert uit de kwarttriatlon van Kortrijk. Had je jezelf nog niet gespot in het eerste deel met bijna 600 foto’s? Dan sta je ongetwijfeld ergens tussen deze foto’s, want Filip had bij de finish bijna iedereen te pakken. En wij vinden het vooral mooi om telkens lachende gezichten te zien van triatleten die genieten van vaak hun eerste prestatie van het jaar… Geniet van de foto’s!

« of 17 »