Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Dit zijn de winnaars van een gratis startticket voor het Full en Half Long Course Weekend in Nieuwpoort
Vuurwerk bij de start van het fietsen (foto: Long Course Weekend)
Nieuws

Dit zijn de winnaars van een gratis startticket voor het Full en Half Long Course Weekend in Nieuwpoort

Het Long Course Weekend is in het weekend van 24, 25 en 26 september aan zijn eerste Belgische editie toe in Nieuwpoort en het concept van drie triatlon-onderdelen verdeeld over drie dagen is blijkbaar populair. We kregen tientallen reacties binnen in onze give-away wedstrijd voor een gratis start-ticket voor zowel het Full Long Course Weekend (vrijdag 3,8 km zwemmen, zaterdag 180 km fietsen en zondag 42 km lopen) als het Half Long Course Weekend (1,8 km zwemmen, 90 km fietsen en 21 km lopen over 3 dagen). Uit de juiste inzendingen selecteerde onze onafhankelijke jury twee winnaars.

Als je onze vorige artikels over Long Course Weekend Belgium had gelezen dan kon je gemakkelijk de antwoorden op de vragen vinden. Naast Alexanda Tondeur zijn Pamphiel Pareyn, Kim Colpaert en Kenneth Vandendriessche de drie ambassadeurs van LCW Belgium die we zochten. En de wedstrijd is inderdaad ontstaan in Wales, waar het Long Course Weekend de laatste 10 jaar uitgegroeid is tot een echte klassieker.

Al voor 40.479 km aan inschrijvingen

We vroegen ook voor hoeveel kilometer er in totaal ingeschreven is. De teller staat momenteel op 40.479 km. Met 52.000 km was Guido Van De Velde uit Kruibeke er bij de liefhebbers van het Full Long Course Weekend het dichtst bij. Bij de inzendingen voor het Half Long Course Weekend zat Isabelle Vande Broek uit Asse met 35.200 het dichtst in de buurt. Zij krijgen elk een gratis startticket voor het weekend van 24, 25 en 26 september en worden eerstdaags door de organisatie gecontacteerd. Alvast proficat en we zijn zeer benieuwd naar de ervaringen van Guido en Isabelle in september!

Geen prijs deze keer? Hou dan de komende tijd zeker 3athlon.be in de gaten, want we geven binnenkort ook nog starttickets voor de individuele onderdelen weg. En je kan je natuurlijk ook nog altijd inschrijven op de website van LCW Belgium.