Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgian Hammers schitteren ook als olympische modellen
Claire Michel (l) en Valerie Barthelemy (r) schitteren in de Belgische olympische uitrusting (foto: Belgian Hammers Instagram RR)
Foto van de Week

Belgian Hammers schitteren ook als olympische modellen

Over een maand strijden de Belgische triatleten Claire Michel, Valerie Barthelemy, Marten Van Riel en Jelle Geens voor de allerhoogste eer op de Olympische Spelen in Tokio. De Belgian Hammers zijn bij de mannen en in de nieuwe Mixed Team Relay triatlon favoriet voor medailles. En dus kunnen ze maar beter in stijl naar Tokio vertrekken. Claire Michel en Valerie Barthelemy schitteren alvast als olympische modellen in de olympic dress van Team Belgium. Het levert hen nog eens een mooie Foto Van De Week op. Je kan de Belgian Hammers ook zelf mee aanmoedigen door een filmpje van vijf seconden in te sturen. Meer informatie vind je op de website van Triatlon Vlaanderen.