Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Adam Lambrechts naar EK aquabike: “Na het fietsen gedaan, wie weet is het dan wel raak”
Adam Lambrechts loopt naar de tweede plaats in de Cave Triatlon (foto: 3athlon.be)
Multisports

Adam Lambrechts naar EK aquabike: “Na het fietsen gedaan, wie weet is het dan wel raak”

Adam Lambrechts, de triatleet van KTT, werd zondag knap tweede in de Cave triatlon in Kanne na een aanvallende wedstrijd waarin hij de hele tijd aan de leiding ging tijdens de 100 km fietsen. In de 10 km lopen kwam alleen Menno Koolhaas er nog over, maar verder was Adam blij met zijn loopnummer en zijn verdiende tweede plaats. Dat geeft hem ook moed om zondag op het EK aquabike in Walchsee mee te spelen voor de medailles. “Dan is het na het fietsen gedaan, dus wie weet is het dan wel raak…”