Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Julie Sap derde in Cave Triatlon na 3 races op 1 week: “Hoe de benen voelen zal ik morgen weten te zeggen…”
Julie Sap komt als eerste de wisselzone binnen in Kanne (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Julie Sap derde in Cave Triatlon na 3 races op 1 week: “Hoe de benen voelen zal ik morgen weten te zeggen…”

De West-Vlaamse triatlete Julie Sap is stevig aan het seizoen begonnen, met ineens drie races op 1 week tijd en met als hoogtepunt een knappe derde plaats in de 111 Cave triatlon in Kanne. Een week daarvoor viel ze net naast het podium in de kwarttriatlon van Beernem nadat ze de hele tijd aan de leiding lag in het fietsen. Op woensdag zette ze een toptijd neer waarmee ze lang aan de leiding stond in het BK tijdrijden. Het leverde haar de nieuwe bijnaam Julie ‘Hotseat’ Sap op. “Die bijnaam heeft me geen windeieren gelegd…”