Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Volg het EK halve triatlon in Walchsee live met Christophe De Keyser, Victor Alexandre en Bart Aernouts
Bart Aernouts voor de start van het EK in Walchsee (foto: 3athlon.nl)
Nieuws

Volg het EK halve triatlon in Walchsee live met Christophe De Keyser, Victor Alexandre en Bart Aernouts

In het Oostenrijkse Walchsee wordt zondag het Europees kampioenschap halve triatlon gehouden, het officiële EK van Europe Triathlon tijdens de Challenge Walchsee. Voor België komen Christophe De Keyser, Bart Aernouts en Victor Alexandre aan de start. Christophe zwom sterk en kwam als leider uit het water. Hij fietst momenteel in een achtervolgend groepje, terwijl Frederic Funk vooraan de gaskraan opendraait. Bart Aernouts had meer dan 4 minuten achterstand en is solo heel wat triatleten aan het oprapen. Ondertussen moet ook Ironman wereldkampioene Anne Haug meer dan 5 minuten goedmaken op olympische topper Nicola Spirig. Je kan het hieronder allemaal mee volgen via de Youtube-livestream:

Live timing vind je hier