Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlons van Haute Meuse in Anhee afgelast door de wateroverlast
Nieuws

Triatlons van Haute Meuse in Anhee afgelast door de wateroverlast

Nadat we donderdag eerder op de dag al het bericht hadden gebracht dat er niet zou kunnen gezwommen worden in de triatlons van Haute Meuse op zaterdag 17 en zondag 18 juli, komt nu het bericht van de gemeente Anhee dat de triatlons volledig afgelast worden. Dat betekent dus geen T3 Series Triatlon op zaterdag en geen long distance triatlon op zondag. “Ons hart gaat uit naar allen die door de recente gebeurtenissen zijn getroffen,” luidt het bericht van de gemeente Anhee.

Het was donderdagochtend al snel duidelijk dat er op 17 en 18 juli niet in de Maas zou kunnen gezwommen worden, met een debiet dat 10 keer hoger ligt dan normaal. Eerst werd nog getracht om de wedstrijden onder de vorm van een duatlon te laten doorgaan, maar donderdagnamiddag besliste de gemeente Anhee de organisatie af te gelasten.

“Ces 17 et 18 juillet 2021, le Triathlon International Haute-Meuse devait organiser sa quatrième édition. Malheureusement, suite aux conditions climatiques particulièrement difficiles actuellement, la décision a été prise par les autorités communales d’annuler cet événement. Nous sommes de tout coeur avec toutes les personnes touchées par les événements récents,”

“Op 17 en 18 juli 2021 zou de Internationale Triatlon van de Haute-Meuse haar vierde editie beleven.
Helaas hebben de plaatselijke autoriteiten, vanwege de huidige moeilijke weersomstandigheden, besloten dit evenement af te gelasten. Ons hart gaat uit naar allen die door de recente gebeurtenissen zijn getroffen,” luidt het bericht op de website van de gemeente Anhee.

Link naar het nieuwsbericht op de website van de gemeente Anhee.