Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wedstrijdsite triatlon Haute Meuse volledig onder water – “Geef ons even tijd om alle vragen te beantwoorden”
Op de wedstrijdsite in Anhee stond in 2021 tot 70 cm water (foto; Triathlon International Haute Meuse)
Nieuws

Wedstrijdsite triatlon Haute Meuse volledig onder water – “Geef ons even tijd om alle vragen te beantwoorden”

Eerder op donderdag kondigden we al aan dat de gemeente Anhee de knoop had doorgehakt en de . triatlons van Haute Meuse zaterdag 17 en zondag 18 juli had geannuleerd. Ondertussen hebben de organisatoren zelf ook gereageerd, mét een foto van de wedstrijdsite die volledig onder water gelopen is en waar donderdagavond tot 70 cm water stond. Ze vragen ondertussen aan de triatleten om hen wat tijd te gunnen om op alle, vooral praktische, vragen te antwoorden de komende dagen…

“Gedachten zijn vooral bij zij die te lijden hebben”

“Met grote droefheid kondigen wij de afgelasting aan van de Triathlon International Haute Meuse. Wij hebben momenteel te maken met het snel stijgende water en zijn bezig de voorzieningen op orde te brengen. We hebben ons geen moment kunnen voorstellen wat er voor onze ogen gebeurt. Onze gedachten gaan nu voornamelijk uit naar alle mensen die te lijden hebben onder dit uitzonderlijke weer… Veel moed en sterkte aan allen,” laten Florian Badoux en zijn team weten.

De organisatie wordt overladen met vragen van triatleten, vooral praktische vragen, maar ze vragen even geduld. “Op dit moment zijn wij niet in staat om al jouw berichten te beantwoorden, maar binnen 24 tot 48 uur zullen wij je op de hoogte houden van de formaliteiten die moeten worden vervuld betreffende startnummers, inschrijvingen, uitstel, enzovoort. We hopen je snel weer te zien hier in Anhée… Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,” aldus de organisatie van Triathlon International Haute Meuse.