Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be blikt vooruit op Olympische Spelen (en wijkt af en toe af) in Jogclub Podcast
Nieuws

3athlon.be blikt vooruit op Olympische Spelen (en wijkt af en toe af) in Jogclub Podcast

Donderdag waren Bobby Paesen en Seppe Odeyn van de Jogclub Podcast te gast in de Ardennen bij de hoofdredacteur van 3athlon.be. Samen keken ze vooruit naar de Olympische Spelen, met natuurlijk de nadruk op de olympische triatlons en onze Belgian Hammers. Op dat moment wisten we overigens nog niet van het gedwongen forfait van Jelle Geens en dus schoven we hem naar voor als grootste medaille-kandidaat in de mannenrace. We hebben het over de favorieten en de dark horses, over het parcours, over waarom de Belgen niet deelnamen aan de swim familiarisation. En we hadden redelijk wat side steps over onder andere de 1/3de triatlon van Aarschot, de Xterra Belgium en de zin en onzin van Belgische kampioenschappen en veel meer. Beluister hieronder de alweer erg uitgebreide aflevering van één van de beste sportieve podcasts die er in ons land zijn:

We hadden overigens de verkeerde tijdstippen van de olympische triatlons vermeld in de uitzending. Op 3athlon.be lees je zondag hoe laat elke wedstrijd start en waar je de triatlons live kan volgen, maar ook welke analisten je op Sporza aan het werk kan zien de komende dagen…