Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De Belgische triatleten in beeld op het parcours van de olympische triatlon in Tokyo
Claire Michel bij de bike familiarisation in Tokio (foto: World Triathlon/Wagner Araujo)
Nieuws

De Belgische triatleten in beeld op het parcours van de olympische triatlon in Tokyo

Vrijdag namen Claire Michel en Valerie Barthelemy deel aan de bike familiarisation van de olympische triatlon in Tokio en zaterdag ging Marten Van Riel het fietsparcours ook verkennen, samen met Claire en Val. Het fietsparcours is overigens volledig hetzelfde als bij het test-event van 2019, redelijk glooiend zonder echt te moeten klimmen behalve op 1 stuk met 20 procent stijgingspercentage, maar dat duurt maar 1 meter. Er zitten wel wat technische bochten in, twee zig-zag passages die aan hoge snelheden kunnen genomen worden en er is de technische sectie op en neer draaiend naar het speciaal aangelegde platform. Dat levert een paar fraaie beelden op van onze Belgian Hammers, van de hand van World Triathlon huisfotografen Tommy Zaferes en Wagner Araujo:

Claire Michel bij de bike familiarisation in Tokio (foto: World Triathlon/Wagner Araujo)