Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Het is nu ook officieel: Jelle Geens is vertrokken naar Tokio
Jelle Geens met zijn vriendin op de luchthaven, vlak voor zijn vertrek naar Tokio (foto: Instagram Stories Jelle Geens RR)
Nieuws

Het is nu ook officieel: Jelle Geens is vertrokken naar Tokio

Goed nieuws voor de Belgian Hammers en alle fans van de Belgische Mixed Team Relay triatonploeg: Jelle Geens is maandagochtend vertrokken op de luchthaven naar Tokio en zal dus ruim op tijd arriveren voor de Mixed Team Relay triatlonrace van aanstaande zaterdag 31 juli. Jelle moest wachten op twee negatieve PCR-tests nadat hij een paar weken geleden positief testte op corona en ook milde symptomen vertoonde. Daardoor miste hij de individuele race bij de mannen, maar hij kan nog een deel van zijn olympische droom waarmaken.

Maandagochtend postte Jelle een foto vanop de luchthaven op zijn Instagram Stories en dus is het nu officieel: Jelle Geens is onderweg naar Tokio, al zit hij natuurlijk met een dubbel gevoel. Want eerder postte hij na afloop van de mannentriatlon al het volgende: “Wat als?… Het doet echt pijn om alle harde werk en opofferingen van de laatste jaren niet te kunnen tonen.”

https://www.instagram.com/p/CRrA2ufBqlL/