Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Hammer Down!” – Belgian Hammers worden massaal aangemoedigd vanaf het thuisfront
Nieuws

“Hammer Down!” – Belgian Hammers worden massaal aangemoedigd vanaf het thuisfront

Als zaterdagnacht om 0u30 Belgische tijd de Belgian Hammers aan de olympische Mixed Team Relay triatlon in Tokio beginnen, kunnen er helaas geen Belgische supporters bij zijn om de welbekende redenen. Maar vanaf het thuisfront zal er hard gesupporterd worden door heel wat triatleten en triatlon-fans. Maandag zette Triatlon Vlaanderen zijn tenten op bij de triatlon-fietstraining op het circuit van Zolder en daar passeerden, naast voorzitter Michaël Schouwaerts en directeur Tom Schippers van Triatlon Vlaanderen ook heel wat triatleten voor de lens om de Belgian Hammers moed in te spreken. Bekijk hieronder het filmpje waarin Claire, Marten, Valerie en Jelle aangemoedigd worden: