Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon en Mixed Team Relay in de kijker op ‘Spits’ op Radio 2 vrijdagmiddag
Belgian Hammers in actie op het WK Mixed Team Relay in Hamburg in 2019 (foto: World Triathlon/Janos M. Schmidt)
Opvallend

Triatlon en Mixed Team Relay in de kijker op ‘Spits’ op Radio 2 vrijdagmiddag

Als je zaterdagnacht bij de start van de Mixed Team Relay triatlon in Tokio helemaal mee wil zijn, luister dan vrijdagmiddag naar ‘Spits’ op Radio 2. Tussen 16 en 17 u. is Hans Cleemput, hoofdredacteur van 3athlon.be en wedstrijdspeaker op heel wat triatlons, live te gast in het programma. Samen met presentator Niels Vandeloo gaat het dan een heel uur lang over de triatlonsport in het algemeen en in het bijzonder over de Mixed Team Relay.

In het programma ‘Spits’ besteden ze al de hele week aandacht aan de Olympische Spelen en dan vooral de bij het grote publiek wat minder bekende sporten. Zo ging het de afgelopen dagen al over zeilen, kano-kajak slalom, dressuur en taekwondo. Vrijdagmiddag gaat het tussen 16 u. en 17 u. over triatlon en vooral over het nieuwe olympische onderdeel Mixed Team Relay. Je krijgt er onder andere te horen waarom de individuele olympische triatleten er niet bij zijn en wat meer achtergrond bij de afstanden, de deelnemers. En het zal natuurlijk ook gaan over wat de triatlonsport zo mooi maakt…

Luister hier live naar Radio 2