Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ambieert Seppe Odeyn een nieuwe carriere in de 3.000 meter steeple?
Seppe Odeyn in zijn eigen stijl over de balk aan de waterbak op het PK 3.000 meter steeple (foto: Robrecht Paesen)
Foto van de Week

Ambieert Seppe Odeyn een nieuwe carriere in de 3.000 meter steeple?

Als ex-wereldkampioen duatlon Seppe Odeyn aan een uitdaging begint, dan weet je dat dit vaak spektakel oplevert en dat was nu niet anders want deze week werd Seppe in zijn allereerste 3.000 meter steeple op de piste meteen provinciaal kampioen. In de Jogclub Podcast met PJ Hannes had Seppe het over de steeple chase en viel hem vooral de hoogte van de horden op en hij vroeg tips om over de balk bij de waterbak te geraken. En die tips hebben geholpen. De stijl en de eindtijd lagen nog een eindje verwijderd van wat wereldtopper William Van Dijck in de jaren tachtig liet zien, maar het levert wel mooie beelden op voor onze Foto Van De Week. Check ook zeker de reeks foto’s van Bobby Paesen, de andere helft van de Jogclub Podcast, van de passage van Seppe aan de waterbak.

https://www.instagram.com/p/CS0s50voS7l/

Beluister hier de meest recente aflevering van de Jogclub Podcast: