Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pieter Heemeryck mikt op BK halve triatlon in Menen nu Ironman Hawaii wegvalt
Nieuws

Pieter Heemeryck mikt op BK halve triatlon in Menen nu Ironman Hawaii wegvalt

Zondagochtend is Pieter Heemeryck de grote topfavoriet om zichzelf op te volgen als Belgisch kampioen halve triatlon in Menen, zeker na zijn knappe vierde plaats in de Ironman Frankfurt een week geleden. Wij spraken de regerende Belgische kampioen halve triatlon, die door de Covid-19 pandemie al sinds 2019 in Geraardsbergen de titelhouder is, een dag voor de start in Menen en zagen een triatleet die blaakt van het vertrouwen, al zal Frankfurt zeker nog wat in de benen zitten. “Het zal niet gemakkelijk worden, het is een breed en sterk veld, maar nu het WK Ironman Hawaii wegvalt in oktober, zocht ik een nieuwe uitdaging. Al ben ik blij met de paar extra maanden voorbereiding voor Hawaii…”