Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herbeleef het schitterende Belgisch kampioenschap halve triatlon in Menen in bijna 600 foto’s
Katrien Verstuyft werd eerder dit seizoen Belgisch kampioene halve triatlon in Menen (foto: 3athlon.be/Filip Lanszweert)
Fotos

Herbeleef het schitterende Belgisch kampioenschap halve triatlon in Menen in bijna 600 foto’s

Het Belgisch kampioenschap halve triatlon zondag in Menen was een absoluut succes, zowel sportief als wat de organisatie betreft. Het enige wat niet altijd meezat, was het weer waardoor we bijna 4 seasons in 1 day kregen in Menen. Maar dat kon de triatleten niet deren en ook onze huisfotograaf Filip Lanszweert trotseerde de weersomstandigheden om voor bijna 600 kleurrijke foto’s te zorgen die een mooi sfeerbeeld geven van een toptriatlon. Als je iemand tegenkomt die je kent, tag ze dan gerust op social media en geniet er voor de rest van.

« of 20 »