Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herbeleef het zilver van Marten Van Riel in de video van de Grand Final in Edmonton
De spannende spurt tussen Blummenfelt, Van Riel en Bergere in de Grand Final (foto: World Triathlon/Tommy Zaferes)
Nieuws

Herbeleef het zilver van Marten Van Riel in de video van de Grand Final in Edmonton

Het was één van de hoogtepunten van dit triatlonseizoen en wie het zaterdagnacht gemist heeft, moet absoluut de video-samenvatting bekijken van 1 van de strafste Belgische triatlonprestaties ooit, met zilveren Marten Van Riel in een hoofdrol. Herbeleef hoe Marten in de aanval trok samen met Mark Devay en Vincent Luis, hoe Kristian Blummenfelt en de andere achtervolgers terugkwamen in het slot en hoe dichtbij Marten bij de overwinning kwam in de eindspurt met Blummenfelt en Bergere. En pak ineens ook de highlights video van de vrouwen mee, met de geweldige solo van Taylor Knibb en de meer dan verdiende wereldtitel voor olympisch kampioene Flora Duffy

Marten Van Riel speelt alles of niets in Edmonton

Indrukwekkende solo van Knibb en verdiend WK-goud voor Duffy