Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Live 3athloncafe met Hall Of Fame triatleten bij openwater-slotevent Triatlon Vlaanderen
3athloncafe

Live 3athloncafe met Hall Of Fame triatleten bij openwater-slotevent Triatlon Vlaanderen

Op woensdag 15 september sluit Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse triatlon- en duatlonfederatie, het openwaterseizoen feestelijk af met de laatste 3VL openwaterzwemmen Training Day in Willebroek, gevolgd door een mooi slotevent, mét een live 3athloncafe waarin we een aantal triatleten ontvangen die aan de Hall Of Fame worden toegevoegd. Nadien is er een BBQ om het geheel feestelijk af te sluiten. Je kan er zelf live bij zijn op 15 september, maar daarvoor moet je je wel even registreren. En je kan zelf kiezen of je vooraf ook de laatste zwemtraining meepikt.

Op woensdag 15 september tovert Triatlon Vlaanderen het Sport Vlaanderen domein van Hazewinkel in Willebroek om tot een leuk 3athloncafé. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 18u – 20u: openwaterzwemmen (optioneel)
  • 20u: 3athloncafé met huldiging atleten Hall of Fame
  • 21u – 23u: BBQ

“Met deze organisatie nemen we een nieuw initiatief om onze leden ook buiten competities op een leuke en informele manier met elkaar in contact te brengen. Kom en geniet mee van deze leuke avond in een unieke setting. Samen zetten we onze Hall of Fame atleten op gepaste wijze in de bloemetjes,” aldus 3VL-directeur Tom Schippers.

Tickets voor deze avond kunnen aangekocht worden aan 20 EUR, eten én drinken inclusief. Wens je als club aanwezig te zijn? Reserveer je eigen clubtafel (8 personen) voor 150 EUR. 

Aanmelden kan via dit registratieformulier en dit voor 5 september.

Meer informatie over de 3VL Training Days vind je op de website van Triatlon Vlaanderen.