Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nederlanders bezetten Eliminator podium in Viersel – video van de spectaculaire T3 Series triatlon
Menno Koolhaas (r) en Peter Denteneer waren de smaakmakers van de Eliminator triatlons van de T3 Series in Viersel (foto: SMO-Scott)
Nieuws

Nederlanders bezetten Eliminator podium in Viersel – video van de spectaculaire T3 Series triatlon

Ook bij de mannen van de 1ste divisie in de T3 Series kregen we drie spectaculaire triatlonwedstrijden tijdens de Eliminator triatlon in Viersel. De Nederlander Menno Koolhaas en de Belg Peter Denteneer kwamen in de eerste heat en in de halve finale telkens bij de twee eersten binnen, waarbij ze telkens haasje over speelden. Zij waren ook de favorieten in de finale, waarin Denteneer uiteindelijk net naast het podium viel in een spannend looponderdeel. De Nederlandse triatleten van SMO-Scott, Menno Koolhaas en Donald Hillebregt, werden 1 en 2 en met Mitch Kolkman voor KTT op 3 kleurde het hele podium oranje. SMO-Scott pakte met een vijfde plaats van Joris Basslé de ploegenoverwinning. Herbekijk de ruime video-samenvatting uit de 3athlon.be livestream…