Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
NU LIVE – Belgisch kampioenschap ploegentriatlon in Viersel zaterdag op de livestream van 3athlon.be
Nieuws

NU LIVE – Belgisch kampioenschap ploegentriatlon in Viersel zaterdag op de livestream van 3athlon.be

Ruim 180 ploegen zijn ingeschreven voor het Belgisch kampioenschap ploegentriatlon dat zaterdag 4 september vanaf 9u30 van start gaat aan het Netekanaal in Viersel. 3athlon.be is er vanaf ’s ochtends bij met livebeelden van zowel de kampioenschappen bij de mannen masters en de vrouwen masters, de tweede divisie van de T3 Series, de T3 Series bij de dames en de eerste divisie bij de heren en alle andere ploegen die meestrijden voor de titels. Het commentaar wordt verzorgd door speakers Hans Cleemput en Arno Meeusen…

Op de Facebookpagina van 3athlon.be vind je het overzicht van alle livevideo’s