Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wolvenberg eert carrière Frederik Van Lierde
Foto's Just Jean Media
Gear

Wolvenberg eert carrière Frederik Van Lierde

Frederik Van Lierde was gedurende zijn carrière een van de uithangborden van het sportmerk Castelli. Na het afscheid van Frederik als topatleet kwam aan deze samenwerking echter geen eind en een jaar na zijn afscheidswedstrijd brengt Castelli Benelux een eigen Limited Edition Jersey van Monsieur Nice op de markt. Wie zelf wil pronken met deze knappe shirt moet er wel snel bijzijn want er komen maar enkele stuks uit die per opbod worden verkocht. De opbrengst daarvan gaat integraal naar Kom op tegen Kanker!

Wolvenberg, het Belgische bedrijf die Castelli binnen de Benelux verdeelt is alvast zeer enthousiast over de vroegere en huidige samenwerking met het triathlonboegbeeld:

“In samenwerking met Frederik Van Lierde hebben wij een prachtig eerbetoon op een Aero Race 6.0 Jersey gemaakt. Dit prachtige shirt staat bol van de details over zijn vijf overwinningen in de Ironman van Nice. Frederik werd niet voor niets “Monsieur Nice” genoemd als mede-recordhouder van deze bloedmooie maar loodzware wedstrijd! Samen met Frederik hebben wij beslist om dit shirt te veilen waarvan de opbrengst integraal naar Kom op tegen Kanker gaat.”

Bieden maar

De veiling loopt tot 12/09 – 16:10:46, op datzelfde moment 10 jaar geleden kwam Frederik met zijn handen in de lucht als eerste over de streep in Nice. Bieden kan vanaf nu door op deze link te klikken: BIEDEN.