Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Optimize Bike & Tri en Alpecin-Fenix fysio nodigen je uit voor een sessie “Gezond en fit de winter door”
Extra

Optimize Bike & Tri en Alpecin-Fenix fysio nodigen je uit voor een sessie “Gezond en fit de winter door”

Hoewel het triatlonseizoen steeds langer lijkt te duren, staat de komende tijd de winterperiode toch onvermijdbaar voor de deur. Hoe houd je je als atleet gezond en fysiek bezig in de wintermaanden en hoe begin je nu al aan een eerste goeie voorbereiding op het nieuwe seizoen? Kom op 10 november naar de info-avond van triatlonwinkel Optimize Bike & Tri in Kalmthout en krijg tips van coach Ben De Wolf en van Jurgen Cop, de fysiotherapeut van het Alpecin-Fenix Cycling Team. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar…

Met Jurgen Cop van Level Up en bekend als fysio van het Alpecin-Fenix Cyling Team en Optimize coach Ben De Wolf komen twee experten in hun vakgebied aan het woord over hoe jij de winter goed kan doorkomen en in de zomer de vruchten van een goede winterperiode kan plukken. Dat is het menu voor de infoavond bij Optimize Bike & Tri in Kalmthout van woensdag 10 november 2021.

Jurgen Cop zal het hebben over wetenschappelijk bewezen recuperatie-strategieën. Ben De Wolf geeft je tips voor een geslaagde winteraanpak. De info-avond gaat door bij Optimize Bike & Tri, Helleven 8G in Kalmthout. De info-avond start om 19u30. Bevestig nog snel je aanwezigheid via mail, want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.