Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Al meer dan 250 inschrijvingen voor Slotfeest van Triatlon Vlaanderen op 23 oktober in Gent
Duathlon

Al meer dan 250 inschrijvingen voor Slotfeest van Triatlon Vlaanderen op 23 oktober in Gent

Het triatlon- en duatlonseizoen 2021 zit er bijna helemaal op, maar eerst is er nog het slotfeest van Triatlon Vlaanderen, georganiseerd in samenwerking met Bro.Go, op zaterdag 23 oktober in de Baudelokapel in Gent. Atleten die aan drie of meer wedstrijden deelnamen van de T3 Team Triathlon Series, de Lotto Duatlon Series, de Cross Duatlon Series en de Bro.Go Triatloncup krijgen een persoonlijke uitnodiging, net zoals alle age group winnaars van de verschillende klassementen. Maar ook het triatlonminnend publiek is welkom. Je kan je nu inschrijven voor 10 euro, met daarbij 1 consumptie inbegrepen. Ondertussen zijn er al meer dan 250 gasten ingeschreven en wordt het dus een mooi triatlonfeestje.

“Om het seizoen in stijl af te sluiten organiseren we op 23 oktober een slotfeest waar tevens de laureaten van de verschillende circuits zullen worden gehuldigd. Op deze manier willen we samen met onze leden het seizoen feestelijk afsluiten. Het was een moeilijke start van het jaar, maar samen met sterke organisatoren, ambitievolle clubs en enthousiaste atleten werd het ondanks alles toch een mooi seizoen,” aldus Tom Schippers van Triatlon Vlaanderen.

Het slotfeest vindt plaats op zaterdag 23 oktober in de Baudelokapel in Gent. De deuren gaan open vanaf 19 u. en om 20 u. vindt de huldiging plaats van de verschillende circuits. Nadien speelt de in triatlonkringen welbekende DJ Maddis ten dans. Een toegangsticket kost 10 euro, met daarbij 1 consumptie alvast inbegrepen. 3athlon.be zal ook van de partij zijn om de verschillende podia aan elkaar te praten…

Schrijf je nu in voor het slotfeest.