Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Gouden olympische triatloncoach op Endurance Sports Day met live publiek op 11 november
Extra

Gouden olympische triatloncoach op Endurance Sports Day met live publiek op 11 november

Op 11 november wordt Kortrijk XPO weer de place to be voor de liefhebbers van triatlon, duatlon en multisports, want dan wordt, na de door Covid-19 gedwongen virtuele editie van vorig jaar, opnieuw de Endurance Sports Day georganiseerd, dit keer wel met live publiek. De absolute publiekstrekker, zeker voor de triatlonliefhebbers, is de Noor Arild Tveiten, head coach van het Noorse triatlon team die dit jaar met Kristian Blummenfelt goud pakte op de Olympische Spelen en in het World Triathlon WK en die met Gustav Iden ook een wereldkampioen 70.3 Ironman binnen de rangen telt. De Noor geeft een unieke inkijk in zijn visie op training en de kritische succesfactoren die tot deze successen hebben geleid.

Arild Tveiten is niet de enige blikvanger tijdens de Endurance Sports Day in Kortrijk XPO op 11 november. Ook Shane McLeod, de succescoach van de gouden Belgische hockeyploeg, is samen met Red Lions doelman Vincent Vanasch de opener van het programma. Tim Moriau, atletiekcoach en tegenwoordig ook betrokken bij de Belgische Gymfed federatie, heeft het over lactaattesten. Bij Stephanie Scheirlinck gaat het natuurlijk om gezonde voeding. Windtunnel-expert Bert Blocken heeft het over aerodynamica in het fietsen en het lopen. Anke Janssens geeft je een hoop tips over openwaterzwemmen. En tot slot van de dag kan je Karel Sabbe uitgebreid horen vertellen over zijn 30 dagen op de Via Alpina.

Op de website van Endurance Sports Day vind je alle informatie en je kan er ook je tickets bestellen. Een ticket kost € 30,- in voorverkoop, maar houd de komende dagen ook 3athlon.be mee in de gaten, want wij geven nog een paar duo-tickets weg voor de Endurance Sports Day 2021.