Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Win een duo-ticket voor de Endurance Sports Day in Kortrijk XPO
Extra

Win een duo-ticket voor de Endurance Sports Day in Kortrijk XPO

Nog een paar dagen en dan is het zover, eindelijk weer een live versie van de Endurance Sports Day in Kortrijk XPO. Het programma is zeer de moeite, met als absolute blikvanger voor de triatlonliefhebber de Noorse headcoach Arild Tveiten, die een stevige inbreng heeft in het succes van 70.3 wereldkampioen Gustav Iden en olympisch kampioen Kristian Blummenfelt. En over olympische kampioenen gesproken, ook de succescoach van de Red Lions komt langs in Kortrijk. Wij hebben vijf duo-tickets voor lezers van 3athlon.be die een juist antwoord geven op onderstaande drie vragen. De winnaars worden woensdag 10 november om 20 u. bekendgemaakt. Meer info vind je op de website van de Endurance Sports Day.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  1. Shane McLeod, coach van de gouden Belgische hockeyploeg, komt langs, maar door welke Red Lion wordt hij vergezeld op het podium?

  2. De Noorse succestrainer Arild Tveiten is coach van olympisch kampioen Kristian Blummenfelt en van 70.3 Ironman wereldkampioen Gustav Iden. Welke Ironman won Gustav Iden afgelopen weekend?

  3. Op welke Via verpulverde Karel Sabbe in augustus het wereldrecord?

  Ik sta 3athlon.be toe om mij extra informatie per email toe te sturen?

  JaNee