Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Cyber Week van 20% korting bij Polar
Gear

Cyber Week van 20% korting bij Polar

Polar viert Black Friday en dat voor wel een hele week. De Finse fabrikant biedt bijna alle multisporthorloges zoals de Vantage modellen aan met een mooie korting van 20% en dat tot 29 november. Een ideaal eindejaarcadeau niet waar?

Nu de wereld leert te leven met COVID-19 staan fitness en gezondheid weer vol in de belangstelling. We trekken erop uit om nieuwe workouts te proberen, zowel binnen- als buitenshuis. Of je nu beginnende sporter of professionele atleet bent: je kan rekenen op de hulp van Polar voor een gezonder en beter leven.

Polar’s horloges en hartslagtechnologie vertalen de complexe data van je lichamelijke prestaties naar duidelijke, bruikbare inzichten en persoonlijke begeleiding. Vele slimme functies, zoals herstel- en slaapmonitoring, helpen je om efficiënter te trainen en het meest uit je potentieel te halen.

In de week van 22 tot en met 29 november zijn bijna al Polar’s horloges (behalve de nieuwe Grit X Pro), hartslagsensoren en accessoires verkrijgbaar met 20 procent korting via de website van Polar.