Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Drinken, lopen en alles binnen houden… Geniet mee van de foto’s van het BK Beermile 2021
De start van het BK Beermile bij de dames (foto: Belgische Beer-mile Bond/Geert Janssens)
Fotos

Drinken, lopen en alles binnen houden… Geniet mee van de foto’s van het BK Beermile 2021

We keren in een paar tientallen foto’s graag nog eens terug naar vrijdagavond, naar het Belgisch kampioenschap Beermile op de atletiekpiste van het Sportkot in Leuven. Brogan McCawley werd de winnaar bij de mannen, Remco Verbelen en Lana Ryckaert pakten de nationale titels. Maar er werd voor de rest goed gedronken, hard gelopen en we moeten daar eerlijk in zijn, niet iedereen slaagde er in om alles binnen te houden. We zullen het maar op een verstoorde voorbereiding steken door de Covid-19 pandemie en omdat er in 2020 ook al door Corona geen Beermile was. Geniet mee van het ludieke slotevent van het triatlonseizoen met de foto’s van Geert Janssens, founding father van de Belgische Beer-mile Bond en zelf ex-deelnemer…

« of 2 »