Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Als je als Belgische triatleet op een Amerikaanse Walk Of Fame terecht komt…
De Walk Of Fame in Daytona met ex-winnaar Pieter Heemeryck (foto: 3athlon.nl)
Foto van de Week

Als je als Belgische triatleet op een Amerikaanse Walk Of Fame terecht komt…

Met een ster op de Walk Of Fame in Hollywood terecht komen, het is niet iedereen gegeven en al helemaal niet als je Belg bent, maar triatleet Pieter Heemeryck is er wel in geslaagd op een Amerikaanse Walk Of Fame terecht te komen. Op het iconische race circuit van Daytona, waar zaterdag de nieuwe versie van de Challenge Daytona onder de naam Clash Daytona plaatsvindt, pakten ze uit met een Walk Of Fame. Omdat de Belgische triatleet Pieter Heemeryck de Challenge Daytona in 2018 op zijn naam schreef, begint de Walk Of Fame op het middenplein van het Amerikaanse race-circuit met een foto van niemand minder dan Pieter Heemeryck zelf. Omdat een echte ster op een Amerikaanse Walk Of Fame weinig mensen gegeven is, bombarderen wij dit alvast graag tot Foto Van De Week. Pieter is er overigens dit jaar zelf niet bij en ook Bart Aernouts en Marten Van Riel trokken al een streep onder hun triatlonseizoen 2021. En dus wordt het zaterdagavond vooral uitkijken naar Amerikaanse Belg (of Belgische Amerikaan) Rudy Von Berg tegen onder andere olympisch kampioen en kersvers Ironman wereldrecordhouder Kristian Blummenfelt. Je kan de wedstrijd overigens live volgen op de facebookpagina van Clash Daytona.

De foto van Pieter Heemeryck op de Walk Of Fame in Daytona (foto: 3athlon.nl)