Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Startticket voor Alpe d’Huez triatlon te winnen in Run & Bike in Vilvoorde
De Run & Bike van Bin was ook in 2020 de eerste race van het jaar (foto: BIN)
Multisports

Startticket voor Alpe d’Huez triatlon te winnen in Run & Bike in Vilvoorde

De Run&Bike in Vilvoorde, een wedstrijd waarbij een duo met 1 mountainbike afwisselend mogen lopen en fietsen, van BIN, de triatlonclub van de NATO in Evere, is al een paar jaar een vaste waarde op de winterkalender. De Run&Bike aan het Zeilcirkel sportcentrum in Vilvoorde bijt de spits af van het nieuwe jaar, op 8 januari 2022, en belooft zoals altijd veel spektakel op een technisch parcours. Deelnemers krijgen de keuze uit 3 afstanden. En er is een startticket te winnen voor de iconische triatlon van Alpe d’Huez waar René Moureau, de organisator van de Run&Bik van BIN, al jarenlang meehelpt als vrijwilliger, wat hij ook in heel wat andere wedstrijden doet.

Alleen het feit al dat René Moureau de Run&Bike van Vilvoorde organiseert, zou reden genoeg moeten zijn voor heel veel triatleten en duatleten om aan de start te komen. Zonder oppervrijwillger René en zijn team zouden veel wedstrijden niet kunnen plaatsvinden. De sympathieke atleet van BIN, het Brussels Ironman Nato team, heeft een enorme passie voor triatlon en duatlon is op heel wat grote en kleine wedstrijden aanwezig met een ploeg vrijwilligers, onder andere bij de Ironlakes en de triatlons en duatlon van Alpe d’Huez. Daar weten ze de inzet van Rene en zijn team te waarderen en dus stellen de organisatoren een startticket voor de triatlon van Alpe d’Huez beschikbaar voor 1 van de deelnemers aan de Run&Bike in Vilvoorde.

Je krijgt op 8 januari 2022 aan het Zeilcirkel sportcentrum in Vilvoorde de keuze uit drie afstanden: de 5 km, de 8 km en de 16 km. In Run & Bike is het de bedoeling dat je de wedstrijd met zijn twee aflegt. Je mag 1 mountainbiken meenemen en je beslist met zijn twee onderweg wie fietst en wie loopt. Je mag constant afwisselen tussen fietsen en lopen, waarbij je wel samenblijft en samen over de finish komt.

Meer informatie en inschrijven via de website van BIN.