Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Onuitgegeven vrouwenpodium in de Hel, Karen Steurs wint bij debuut
Karen Steurs wint in de Hel (foto: Jim De Sitter)
Multisports

Onuitgegeven vrouwenpodium in de Hel, Karen Steurs wint bij debuut

Bij de dames was het een eerste voor de eerste, een eerste voor de tweede en een eerste voor de derde. Geen van onze laureaten had ooit al deelgenomen aan de Hel van Kasterlee, alledrie eindigden ze op het podium.

Tijdens de eerste run wisten drie dames zich af te scheiden van het pak: Karen Steurs, Lotte De Vet en Debby Gabriels. Op de fiets werden de kaarten grondig opnieuw geschud: Karen schudde aan de boom en wist een kwartier weg te rijden van Lotte, die op haar beurt ook een mooie voorsprong uitbouwde op Debby.

Goud en zilver waren verkocht bij het ingaan van het lopen, maar voor brons kwam er nog een stoelendans. Joke Odeyn was naar achteren geslagen door twee lekke banden. Vanuit de achtergrond kwam Ellen Swaenen opgezet. Er op, er over en op brons, met Karen op één en Lotte op twee.

Voor de laatste finishers binnen te zien komen verwijzen we jullie met veel liefde door naar onze livestream pagina’s.