Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon Vlaanderen krijgt nieuwe directeur met Fros Multisport en Sport Vlaanderen verleden
Simon Plasschaert is de nieuwe directeur van Triatlon Vlaanderen (foto: Twitter Simon Plasschaert RR)
Nieuws

Triatlon Vlaanderen krijgt nieuwe directeur met Fros Multisport en Sport Vlaanderen verleden

Triatlon Vlaanderen krijgt vanaf februari Simon Plasschaert als nieuwe Algemeen Directeur, ter vervanging van Tom Schippers die na twee succesjaren bij de triatlonfederatie, nu een nieuwe professionele uitdaging is aangegaan als COO bij Runners’Lab. Tom Schippers blijft wel betrokken bij de triatlonsport. Hij wordt toegevoegd aan de Raad van Bestuur van 3VL. Zijn opvolger Simon Plasschaert, zelf actief triatleet, heeft een verleden bij Fros Multisport en Sport Vlaanderen. 3VL-Voorzitter Michaël Schouwaerts is tevreden met de twee versterkingen. “Onze evolutie en groei wordt nu verdergezet, niet alleen met de verdere uitbouw van recent opgestarte initiatieven en de introductie van enkele nieuwe acties, maar ook met nieuwe mensen…”

“Simon Plasschaert is na een intensieve selectieprocedure met verschillende kandidaten met unanimiteit gekozen. Gezien zijn masteropleiding in Sportmanagement, professionele ervaring binnen Fros Multisport en Sport Vlaanderen en zijn passie voor sport in het algemeen en multisport in het bijzonder is hij voorzien van het perfecte profiel om 3VL te (bege)leiden in haar verdere evolutie,” vertelt Michaël. Dertiger Plasschaert is zelf een actief triatleet. Dit jaar finishte hij nog in de Ironman Nice in 10u46’18.

Tom Schippers stapt in Raad van Bestuur

Ook Tom Schippers blijft verbonden aan de triatlonsport. “Het 3VL bestuur heeft gelijktijdig Tom Schippers een plaats als gecoöpteerd bestuurslid binnen de Raad van Bestuur aangeboden. We zijn verheugd te melden dat Tom die uitnodiging enthousiast aanvaard heeft, zo blijft alle ervaring aan boord ter verdere ondersteuning en krijgt continuïteit ook letterlijk een gezicht met niet 1 maar 2 versterkingen naar de toekomst.”

“Dit is een mooi ultiem cadeau onder de 3VL boom als voedingsbodem voor een voorspoedig 2022. Namens het bestuur, de medewerkers en vele vrijwilligers van 3VL wensen we iedereen prettige, zorgeloze en fijne feestdagen en een fantastisch 2022,” aldus nog voorzitter Michaël Schouwaerts.