Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De Kerst-triatlon: eten, drinken en kadootjes… Vrolijk kerstfeest!
Fun

De Kerst-triatlon: eten, drinken en kadootjes… Vrolijk kerstfeest!

De voltallige 3athlon.be redactie wenst je bij deze een vrolijk kerstfeest. En we zijn uiterst benieuwd naar wat er straks onder de kerstboom bij jou ligt. Als het sokken zijn, hopen we mee met jou dat het compressie-kousen zijn, bij voorkeur in dezelfde kleur als je triatlonpak en of je fietskader. En voor de rest duimen we mee voor jou dat er in dat grote pak een nieuwe Polar horloge, een Ceramic Speed pakketje, gloednieuwe Hoka schoenen of een inschrijving naar een triatlon naar keuze zit 😉 Geniet met je naasten of op jezelf van de Kerst-triatlon: Eten, drinken en kadootjes, niet noodzakelijk in die volgorde. Vrolijk kerstfeest allemaal!