Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bringing Home The Gold… Inspirerende video met olympisch kampioene Flora Duffy
Flora Duffy in Bringing Home The Gold
Nieuws

Bringing Home The Gold… Inspirerende video met olympisch kampioene Flora Duffy

Wereldkampioene triatlon Flora Duffy schreef in 2021 geschiedenis door als eerste atlete ooit een gouden medaille te behalen voor Bermuda op de Olympische Spelen. Ze was door haar sterke prestaties in de triatlonsport al een legende in eigen land, maar ze kreeg nog meer dan vroeger de status van nationale held. 18 oktober werd uitgeroepen tot nationale Flora Duffy Day in Bermuda. Zwift gaat in een inspirerend video op zoek naar het meisje achter het goud en wat die Olympische titel betekent voor haar en voor heel Bermuda. “Als 8-jarig meisje droomde ik al van een olympische titel. Ik hoop dat mijn gouden medaille andere jonge meisjes in Bermuda inspireert. Ik ging er naar school, ik deed er aan de plaatselijke races mee. Er is geen enkele reden dat ook zij hun grootste droom niet zouden kunnen waarmaken…”