Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Gravel mee met À BLOC!!!
Nieuws

Gravel mee met À BLOC!!!

Deze week is de rechte lijn richting het eindjaar helemaal ingezet. Voor de ene begint het programma van 2022 steeds meer vorm te krijgen terwijl de ander nog enkele ultieme uitdagingen wil volbrengen of de straffe statistieken nog in extremis de hoogte willen injagen. Bij dat laatste steekt fietsenzaak À Bloc graag een handje toe met hun Gravel 500 event die vandaag startte. Maar ook voor 2022 komen Tom en Becky met iets nieuws: de À Bloc Grave Race Beernem!

Gravelen tot Oudejaar

Vier ritten, vier maal 125 kilometer, vier keer om 09:00 vertrekken aan de shop in Beernem. Met dit eindejaarsinitiatief wil À Bloc de offroad fanaten extra warm maken om het gravelgebeuren in en rond Beernem te ontdekken. Zowel met de gravebike, mountainbike of crossfiets ben je alle vier de dagen of ook een dag welkom om het À Bloc peloton te vervoegen. Wanneer je dit leest en je was nog niet op de hoogte, dan moeten we jullie helaas teleurstellen dat je de eerste rit al van je agenda mag schrappen maar niet getreurd, nog drie uitdagende dagen staan jullie te wachten zodat je met een gerust gemoed de benen onder tafel kan schuiven tijdens oudejaarsavond!

Gravel Race

Nieuws heet van de naald bereikte ons gisteren: op 9 april vindt de À Bloc Gravel race plaats. In samenwerking met Cycling Vlaanderen vindt dan de eerste gravelbikerace op Vlaamse bodem plaats. Het is meteen de opener van een heus gravel seizoen op een 70% onverhard parcours. Meer info omtrent afstanden, inschrijvingen en exacte locatie volgen later maar noteer alvast de datum in jullie agenda!