Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Toptriatlete Lucy Charles-Barclay krijgt beste kerstkadoo ooit…
Lucy Charles met haar gepersonaliseerde Cube Aerium C:68 (foto: Lucy Charles Instagram RR)
Extra

Toptriatlete Lucy Charles-Barclay krijgt beste kerstkadoo ooit…

We zijn zeer benieuwd of er nog iemand kan tippen aan het kerstkadoo van toptriatlete Lucy Charles-Barclay die van haar fietsensponsor Cube een gepersonaliseerde Cube Aerium C:68 ontving met gouden accenten en andere verwijzingen naar haar wereldtitel 70.3 Ironman. De Britse triatlete deelde met Kerst foto’s van haar bijzondere kerstcadeau: op de gouden Ceramicspeed Oversized Pulley staat geschreven ‘Lucy Charles 70.3 World Champion 2021’ en op de bovenkant van het deels gouden frame staan de zwem-, fiets- en looptijden die Lucy noteerde toen ze de WK-titel binnensleepte in St. George.

“Vrolijk kerstfeest allemaal”, schrijft Lucy Charles op Instagram. “Ik ben heel trots dat ik zoveel geweldige mensen om mij heen heb. Deze week ontving ik het meest bijzondere kerstcadeau van Cube: een herinnering aan mijn wereldtitel. Dit was een geweldige verrassing. Ik weet hoeveel werk iedereen hier achter de schermen in heeft gestoken; dus heel erg bedankt.”

https://www.instagram.com/p/CX59hB3qX8t/