Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hanne in de spiegel en Marten’s Super Tuck bij topfoto’s van Tommy Zaferes
De 'Super Tuck' van Marten Van Riel in de WTCS Edmonton (foto: World Triathlon/Tommy Zaferes RR)
Foto van de Week

Hanne in de spiegel en Marten’s Super Tuck bij topfoto’s van Tommy Zaferes

De Amerikaan Tommy Zaferes is niet alleen een vrij goeie triatleet (en partner van wereldtopper Katie Zaferes) maar behoort ook tot de allerbeste triatlonfotografen ter wereld. Aan het einde van het jaar blikt ook Tommy Zaferes terug op een mooi triatlonseizoen met zijn favoriete foto’s van het jaar en op enkele daarvan prijken ook wat Belgische triatleten. Voor deze Foto Van De Week kozen we voor de ‘Super Tuck’ van Marten Van Riel, vooral omdat het mogelijk één van de laatste foto’s is van deze volgens de UCI en nu ook World Triathlon té gevaarlijke afdalingspositie. In de nieuwe reglementen wordt de Super Tuck verboden in triatlonraces. Naast de Super Tuck van Marten maakte Tommy Zaferes ook een erg opvallende foto van Hanne De Vet, met een perfecte weerspiegeling van onze Belgische triatlete. Nog veel meer moois vind je op de Instagram-pagina van Tommy Zaferes.

Vetje in spiegelschrift

https://www.instagram.com/p/CXV6-ePLf8H/

De laatste Super Tuck van Marten

https://www.instagram.com/p/CXQ0Vb4gDzs/