Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wisselen met schoenen op de fiets is niet altijd sneller… Video van blunderende triatleet gaat viraal
Je bent niet altijd sneller met je schoenen op de fiets bij de wissel van zwemmen naar fietsen in triatlon, zo bewijst deze hilarische video
Fun

Wisselen met schoenen op de fiets is niet altijd sneller… Video van blunderende triatleet gaat viraal

In triatlon staat het wisselen bekend als de vierde discipline en dat is niet bij alle triatleten de sterkste discipline. Tussen het zwemmen en het fietsen en ook van het fietsen naar het lopen, moeten de triatleten van materiaal veranderen in de wisselzone. Veel triatleten klikken alvast hun fietsschoenen vast op de pedalen om bij het begin van het fietsonderdeel geen tijd te verliezen met de wissel. Maar dat je net heel veel tijd kan verliezen, bewijst dit hilarische filmpje van Mederic Pion, dat flink viraal aan het gaan is. Het geklungel van de triatleet met zijn schoenen werkt overigens inspirerend want hij is niet de enige met een dramatische wissel. Je weet dus waarop te trainen deze winter 😀