Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be wenst je veel helder water, genoeg rugwind en mooie looppaadjes toe… en vooral veel liefde en geluk
Gelukkig nieuwjaar (foto: 3athlon.be)
Fun

3athlon.be wenst je veel helder water, genoeg rugwind en mooie looppaadjes toe… en vooral veel liefde en geluk

Voila, 2021 zit er helemaal op… De hoogtepunten van ons triatlon- en duatlonjaar zie je hier de komende dagen nog wel voorbijkomen, maar we willen bij deze ook al onze blik vooruit werpen. Op naar een spectaculair 2022 waarin we kunnen uitkijken naar alweer geweldige triatlonmomenten. Neem bijvoorbeeld alleen al het WK Ironman, niet één maar twee keer in 2022, eerst in St-George en dan in oktober in Hawaii, ook nog eens verspreid over 2 dagen. In eigen land lijken er alleen maar meer atleten en wedstrijden bij te komen. En er zijn onze eigen wilde plannen, dus hou deze site verder in de gaten in 2022. Wij proberen je ook dan weer elke dag het beste van de triatlon- en duatlonsport in België en daarbuiten te brengen. Maar voor nu vooreerst een gelukkig nieuwjaar! We wensen je veel helder water toe, genoeg rugwind en mooie looppaadjes toe… en vooral veel liefde en geluk!