Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Verdien tot 1.000 euro voor je club en fiets, loop of wandel mee met de February Fit Challenge
Neem deel aan de February Fit Challenge (foto: Passion For Sports)
Multisports

Verdien tot 1.000 euro voor je club en fiets, loop of wandel mee met de February Fit Challenge

Passion For Sports, het Belgische sportplatform dat zich onder andere richt op trailrunning en triatlon, wil in februari zoveel mogelijk atleten aan het sporten krijgen en beloont daarvoor sportclubs met een mooi bedrag tijdens de February Fit Challenge. Passion For Sports daagt alle Nederlandse en Belgische sportclubs en verenigingen – en dus zeker ook zwem-, fiets-, loop- en triatlonclubs – uit om mee te doen aan de ‘February Fit Challenge’. Door te fietsen, lopen of te wandelen kunnen verenigingen op die manier duizend euro bij elkaar sprokkelen. Daarnaast worden er ook andere prijzen verdeeld.

Corona grijpt heel wat sportclubs bij de nek. Geen spaghettiavonden of jaarlijkse fuiven om geld in te zamelen. Passion for Sports heeft de oplossing om alsnog de clubkas te spijzen. Een club of vereniging dient twintig sportievelingen te activeren, die tussen 1 en 28 februari 2022 alle individuele loop-, wandel- en fietsactiviteiten op Strava plaatsen. Deze gegevens worden vervolgens automatisch doorgezet naar Passion For Sports. Deelnemers hoeven overigens niet per se daadwerkelijk lid te zijn van de betreffende club of vereniging; ‘gewoon meedoen’ met deze challenge is voldoende.

Als een sportclub bij elkaar opgeteld goed is voor 1.000 kilometer in de maand februari (let op: fietsen heeft een coëfficiënt van 1/4, dus 100 gefietste kilometers zijn goed voor 25 klassementskilometers, red.), krijgen ze hoe dan ook 250 euro voor de clubkas. In dat geval moeten minstens 20 leden ook vijf ‘Passion For Sports punten’ verzamelen, simpelweg door voldoende actief te zijn geweest. Hoe meer leden punten verzamelen, hoe meer kans een club of vereniging heeft om geen 250, maar 1000 euro te verdienen.

Registreer jouw sportclub vanaf 16 december 2021 tot en met 14 januari 2022. Maar wees er snel bij. Er is maar plaats voor 200 deelnemende sportclubs.

Meer informatie vind je op de website van Passion For Sports.