Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuw op Strava: Points of Interest voor je stops onderweg of voor populaire routes
Met de Points of Interest zie je nu op Strava interessante tussenstops voor je route (foto: Strava)
Extra

Nieuw op Strava: Points of Interest voor je stops onderweg of voor populaire routes

Strava introduceerde deze week een nieuwe en bovendien gratis functie: de ‘Points of Interest’ feature. Strava gebruikers kunnen daarmee zien wat voor ‘stops’ ze onderweg tegenkomen, zoals supermarkten om wat te drinken te kopen, tankstations voor een Snickers, maar bijvoorbeeld ook mooie plekken voor een foto, bekende beklimmingen en populaire routes.

De nieuwe functie is toegankelijk voor alle Strava gebruikers en dus niet alleen voor betalende gebruikers. Wanneer je in Strava Maps een route plant, zal de ‘Points of Interest’ feature alle noemenswaardige en nuttige plekken onderweg aangeven.

Strava ontwikkelde deze feature in samenwerking met Open Street Maps, een gratis en bewerkbare geografische database. Ze voegden deze gegevens samen met Strava’s wereldwijde ‘heatmap’ van 95 miljoen gebruikers, om de populairste locaties te ontdekken.