Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ook toptriatleet Jan Frodeno besmet met Corona “Ik had geluk en slechts milde symptomen…”
Jan Frodeno opnieuw op de fiets na een corona-besmetting (foto: Instagram Jan Frodeno RR)
Nieuws

Ook toptriatleet Jan Frodeno besmet met Corona “Ik had geluk en slechts milde symptomen…”

Het coronavirus houdt blijkbaar geen rekening met de kampioenenstatus van topatleten, want nadat we de afgelopen tijd al heel wat triatleten kregen die of besmet waren of in quarantaine moesten, had het virus nu ook Jan Frodeno te pakken. Het coronavirus lijkt op het moment overal hard rond te razen en in Girona heeft het triatleten goed te pakken. Gelukkig heeft de GOAT, de greatest of all times, er weinig last van. Op Instagram deelt hij een update vanaf de fiets, want hij mag ondertussen de deur dus weer uit.

“Welkom bij mijn post-corona rit”, zegt Frodeno tegen de camera tijdens zijn herstelrit. “Ik heb het ook gekregen. Ik moet eerlijk zijn. Ik had geluk en slechts milde symptomen, dus ik kon snel weer aan de slag. Maar mensen om me heen hadden niet zoveel geluk. Dus voor iedereen: blijf veilig.”