Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
SPEEDWEAR CONCEPT gamma van bioracer nu ook in wind en regen.
Gear

SPEEDWEAR CONCEPT gamma van bioracer nu ook in wind en regen.

Koning winter is nog niet halfweg dus nog enkele frisse tot koude maanden dienen we te trotseren in België voor we terug de korte mouwen kunnen bovenhalen en de lange broekspijpen achterwege laten. Hoog tijd om een update te brengen over wat onze kledijpartner Bioracer Speedwear in petto heeft voor deze winter. Met het Tempest Protect gamma zit je alvast goed om het gure weer te trotseren en deze lijn trekken ze nu ook door binnen hun racegamma!

Speedwear Concept

Met het Speedwear Concept gamma ben je alvast helemaal race ready! Het gamma brengt de grootse technologie van Bioracer naar boven waar zowel aero, hydratatie en comfort elkaar ontmoeten. Met de Kaaiman Jacket had bioracer al een unieke regenvest binnen dit gamma maar nu is er ook binnen dit topgamma een heuse keuze aan winter – en herfstkledij.

Met de Tempest Protect Jersey / Jacket en Tempest Protect Bibshort en Bibtights maakt de unieke Tempest stof zijn intrede in dit unieke racegamma. Maar wat goed is voor races kan even goed van dienst zijn voor intensieve trainingen tijdens de koudere maanden.

Full Protect

Met het full protect gamma creëerde Bioracer een Jacket met lange lange mouwen en een lange fietsbroek waarmee je des te meer van je (intensievere) trainingen zal genieten tijdens de winter. Al langer waren wij vertrouwd met de Tempest stof en andermaal kon Bioracer ons overtuigen van hun innovaties. Met dit Full Protect gamma brengt het Belgische bedrijf zowel aero als bescherming helemaal samen.

De Jacket zit mooi strak om het lijf maar al na 5minuten op de fiets merken we dat de wind helemaal geen kans maakt om door de trui te dringen. Tevergeefs plaats onze Bram nog enkele versnellingen maar die extra wind komt er alvast niet door. Ook de temperatuur blijft mooi onder controle, de koude wind wordt tegengehouden maar de extra warmte die je produceert tijdens de versnellingen vindt ook op tijd zijn weg naar buiten.

De Bibtighs bevat dezelfde beschermde stof rondom de dijbenen en rondom de knieën werd opnieuw gekozen voor de het ergonomische ‘knee flex design’ waardoor je bewegingsvrijheid niet wordt verhinderd tijdens je training.

Ook bij mildere temperaturen

Naast de Jack en de Bibtight bracht Bioracer ook een nieuwe Tempest Bibshort en Trui met korte mouwen uit met deze Tempest Protect stof. Ideaal voor wanneer de temperaturen ietwat meer boven het vriespunt gaan of om zelf tijdens races te dragen in wintermaanden. (Denk daarbij aan de populaire beachraces of gravelrides waarbij water van alle kanten vrij spel krijgt).

Het volledige gamma wordt voorzien van reflecterende pad en naden om de zichtbaarheid te verhogen tijdens de donkere dagen, ook over onze veiligheid werd dus nagedacht! De Jersey en Jack zijn afgewerkt met een stevige powerband onderaan waardoor deze perfect op hun plaats blijven zitten tijdens je activiteit.

Conclusie

Andermaal wist Bioracer Speedwear ons te overtuigen met dit nieuwe gamma. Met de Speadwear Concept Tempest Protect kledij kan je in de winter perfect je (intensieve) trainingen afwerken of zelf wedstrijden aanvatten. Maar ook als je nu eenmaal houdt van een meer aero look kan je deze kledij perfect dragen tijdens je dagdagelijkse trainingssessies. Uiteraard heeft dit gamma wel zijn prijskaartje (van 130€ voor de Bibshort tot 190€ voor de Full Protect Jacket), in de plaats krijg je alvast heel wat warme uren trainingsplezier in de plaats! Bekijk alle prijzen en het volledige winterassortiment nu op de webshop van Bioracer. Gebruik zeker de code 3ATHLONBE en geniet van een korting van 15% op jullie bestelling!