Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marc Herremans 20 jaar later – “Dankbaar voor nieuw begin”
Marc Herremans 20 jaar later met zijn gezin aan de Athletes For Hope weide (foto: Instagram Marc Herremans RR)
Foto van de Week

Marc Herremans 20 jaar later – “Dankbaar voor nieuw begin”

Vrijdag 28 januari 2022 is een speciale dag voor Marc Herremans, die dag op dag exact 20 jaar geleden zwaar ten val kwam op een fietstraining op Lanzarote en daardoor verlamd raakte van borst tot tenen. De wereld van de beloftevolle triatleet, die op dat moment zeker kansen had om ooit de Ironman Hawaii te winnen, en de mensen rond hem, stond ineens stil, maar Marc heeft zich nooit bij de feiten neergelegd. Zijn sportieve prestaties, maar vooral ook zijn inspiratie bij To Walk Again, zijn coaching bij 185, zijn motivatie van zijn speeches hoe je moet spelen met de kaarten die het leven je uitdeelt, het helemaal triatlongek maken van Wuustwezel en het wondermooie Athletes For Hope verhaal maken van Marc een unieke persoon. En hoewel hijzelf niet zo heel graag in de schijnwerpers staat, is deze Foto Van De Week bij deze opgedragen aan één van de mooiste mensen die we kennen. Marc postte op Instagram een bijzonder mooie foto van zijn 3 kids, partner Griet Dingemans en de hond, die overigens helemaal het karakter van Marc heeft 😉 En zijn boodschap was ook inspirerend: “20 jaar in 6de versnelling, wat een reis… Zo dankbaar dat het toen niet het einde was, maar wel een nieuw begin,” aldus Marc.